® All right reserved.
Do not copy or distribute any work on this page without permission by the artist

Terug naar de site

Wie heeft dit niet gedaan als kind?

Hutten bouwen.

Mijn favoriete bouwsels waren de hutten waar je van alles voor nodig had: Een open koffer als deur, want die ging ook echt open zoals een deur open gaat. De deksel van een rieten kist op z'n zij fungeerde als vouwtafel. Doorzichtige plastic deksels van speelgoedkisten als ramen en van een grote zakdoek en wasknijpers maakte ik het gordijn.

Met het bouwen had ik het meeste plezier. Ik deed hierbij een beroep op mijn voorstellingsvermogen en deed mijn best een zo praktisch mogelijke oplossing te bedenken met de spullen die ik omhanden had.
Hiermee kon ik ontelbaar verschillende hutten bouwen. 
Grote, kleine, in het dekbedovertrek, in een boom, onder mijn tafel, onder de droogmolen of in het speeltoestel in de achtertuin. 
Dit is iets waar ik mij nog steeds graag mee bezig houdt, maar dan op papier.

 

Met deze expositie wil ik de bezoeker graag meenemen naar mijn wereld van de huizenbouw: een wereld van trappen, doorkijkjes, steunpalen, machinerie en natuurlijk fantasie. 
Ik wil laten zien dat een huis meer kan zijn dan een blok met ramen, deuren en een dak en doe hierbij een beroep op het inlevingsvermogen en voorstellingsvermogen van de kijker. 

    Kunst te koop


Op de locatie zijn ook door mij ontworpen ansichtkaarten te koop. De tentoongestelde werken zijn ook te koop.De expo is zowel met de trap als lift bereikbaar.
Op de begane vloer is een restaurant waar je een hapje en drankje kan nuttigen. 


 

   Locatie
Op de overloop van:
't Wasven
Celebeslaan 30
5641 AG Eindhoven


 

Openingstijden :

Maandag:  
Dinsdag:

Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

 

Opening: 

Zaterdag  7 september, 14:00

Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00
10:00 - 21:00